Gå til hoved-indhold

Hold dit selskab på Restaurant Tunit

Hos Restaurant Tunit står vi klar til at tage godt imod dig og dine gæster.

Uanset om du skal holde et bryllup, en fødselsdag, en konference eller en firmafest, så sørger vi for at det bliver en mindeværdig begivenhed.

Restaurant tunit tilbyder dig professionel catering med en bred vifte af muligheder og drikkevarer, der kan tilpasses dine behov og præferencer.

Vi hjælper dig med at skræddersy dit arrangementet til dine præferencer og sikre, at det bliver en mindeværdig og succesfuld begivenhed. Som gæst hos Restaurant Tunit vil du opleve en førsteklasses service fra vores erfarne og venlige personale.

De vil sørge for, at dit selskab bliver en vellykket begivenhed og at dine gæster føler sig godt tilpas og velplejede under hele arrangementet.

Som en del af Hotel Nordbo kan vi også tilbyde overnatning til dine gæster, så de ikke behøver at bekymre sig om transport efter festen. 

Send os en forespørgsel på din næste fest

Kontakt vores Restaurant for yderligere information eller bestilling på:

Stemningsfyldte lokaler

Som en del af Hotel Nordbo, er Restaurant Tunit også et udstillingsvindue for den fantastiske kunst, der findes på hotellet– og vi deler selvfølgelig kunsten med hele Nuuk og vores gæster. Vores smukke lokaler er med til at gøre dit arrangment til noget helt særligt for dig og dine gæster.